Jó napja volt a rendőrségnek, egy nap alatt kilenc közözött személyt fogtak el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, a fővárosi agglomerációban. Nézzük sorban a nagy nap eredményeit:

Albertirsán egy 24 éves férfit ellenőriztek a rendőrök, akit lopás miatt kerestek, Dabason előbb egy 29 éves férfiról állapították meg a járőrök, hogy magánlaksértés miatt körözik, majd egy helyi férfit igazoltattak Gyálon, akit ittas járművezetés miatt kerestek.

Érden egy 23 éves helyi férfi igazoltatása során állapították meg a rendőrök, hogy az Érdi Rendőrkapitányság közokirat hamisítás miatt keresi, Bagon pedig egy 29 éves domonyi férfi esetében jelzett a körözési rendszer, mivel a Gödöllői Rendőrkapitányság lopás miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A nagykátai rendőrök Tápiószentmártonban fogtak el egy 46 éves helyi férfit, akit a Nagykátai Rendőrkapitányság egy szabálysértési ügyben körözött, Nagykőrösön pedig egy 20 éves ugyancsak helyi férfit fogtak el, akit a Dabasi Járásbíróság keresett lopás miatt.

Ráckevén és Szentendrén is fogtak el elfogatóparancs hatálya alatt álló férfiakat a rendőrök. Előbbi településen egy 28 éves szigetcsépi lakos ellenőrzése alkalmával állapították meg a járőrök, hogy a férfit a Budakörnyéki Járásbíróság lopás miatt körözi, Szentendrén pedig egy 26 éves tahitótfalui lakost fogtak el, akit a Szentendrei Rendőrkapitányság garázdaság miatt keresett.

Az elfogott férfiakat a területileg illetékes rendőrkapitányságokra állították elő, további intézkedések megtétele céljából – írja a rendőrség hivatalos weboldala.

Kiemelt kép: illusztráció


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!