Szeptember 1-jétől ismét használhatják a közlekedők az M0 6-os úti csomópont lehajtó ágát az M1 autópálya felé vezető irányból. Emiatt kisebb dugókra lehe majd számítani Budapesten és környékén.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

A csomópont környezetében elkészült a végleges betonburkolat, a kivitelező elvégezte a csatlakozó vízépítési, pályavilágítási beavatkozásokat, a végleges forgalomtechnikai elemek is a helyükre kerültek, felfestették az útburkolati jeleket is – közölte az állami társaság.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Július 21-től már használhatják a közlekedők a szigetszentmiklósi csomópont lehajtó ágát, majd hétfőtől az autósok már fel is felhajthatnak az M0 autóútra a csomópont M1 autópálya felé vezető ágán, a munkaterületen átvezetve.

A terelések változásáról folyamatos tájékoztatást adnak, az egyes tervezett ütemekről és a várható korlátozásokról, az autóút aktuális forgalmi helyzetéről a közlekedők a www.utinform.hu oldalon tájékozódhatnak.

Természetesen a budapestkornyeke.hu is minden fontos közlekedési változásról beszámol majd.

Kiemelt kép: MO-ás autópálya, forrás: BudaPestkörnyeke.hu