A dunakeszi rendőrök elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették azt a férfit, aki két beltéri ajtót akart eltulajdonítani egy dunakeszi házból.

A nyomozás adatai szerint G. József 2018.május 26-án 23 óra 45 perc körül Dunakeszi, Mihály utcában található családi ház udvarára bement, ahol el akart tulajdonítani két beltéri ajtót, azonban cselekményében az ingatlan tulajdonosa megzavarta. Ezt követően a csörögi férfi az ajtókat hátrahagyva a helyszínről saját gépjárművével elmenekült.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a gépkocsival menekülő férfit utólérték, aki az autóból kiszállt és futva menekült tovább. A 31 éves férfit a járőrök a Faludi János utcában elfogták, majd a Dunakeszi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 31 éves férfi ellen lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Fotó: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!