A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltsége és Pilisvörösvár Város Önkormányzata külső védelmi terv gyakorlatot tart kedd délelőtt, lezárnak egy körforgalmat is.

A gyakorlat idején 2018. szeptember 25-én 10 óra 50 perctől egy órára az Ipartelep utca és a 10-es számú főút közötti terület a Liegl előtti körforgalomnál le lesz zárva.  A 10-es út forgalma zavartalan marad!

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

Az intézkedésre azért van szükség, mert Pilisvörösváron úgynevezett felső küszöbértékű veszélyes ipari üzem működik. Ilyen például a Liegl & Dachser Szállítmányozási és Logisztikai Kft. telephelye.

“Jogszabályi kötelezettségünk Külső Védelmi Terv készítése, és évente úgynevezett külső védelmi terv gyakorlat megrendezése. A gyakorlat mindannyiunk biztonsága érdekében történik, ezért kérjük megértésüket” – áll a Pilisvörösvár.hu oldalon.

Kiemelt kép: karpatutak3.blogspot.com


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!