Borzalmas családi dráma bontakozik ki annak a brutális óbudai gyilkosságnak a hátterében, amiben egy köztiszteletben álló óvónő, az 56 éves A. Hajnal vesztette életét Békásmegyeren, szerda hajnalban. A Bors információi szerint nem más, mint saját násza gyilkolta meg hidegvérrel.

A nőt több lövés érte, és olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt. A helyszíni információk szerint 4-5 lövés dördült el, valósággal kivégezték a nőt.

Ezt látszik alátámasztani az RTL információja, miszerint a gyilkos, 67 éves L. József  lánya a napokban költözött össze a megölt nő fiával békásmegyeri házukban. Ennek a gyilkos apa nem örült, és ezért tervelte ki az asszony szerda hajnali megölését.

A férfi már várta áldozatát a hajnali órákban, és rövid vitatkozás után négyszer rálőtt a nőre, akinek esélye sem volt a túlélésre.

A férfit a gyilkosság után két órával részegen találták meg a rendőrök egy kocsiban a fegyverrel, amint épp végezni próbált magával. Az RTL szerint a férfi egy sportpisztollyal lőtte le áldozatát, amit engedéllyel tartott magánál – írja az Index.

Az áldozat egy budai óvodában dolgozott óvónőként. Az intézményvezető csak annyit mondott, hogy a gyerekek és a szülők is szerették a meggyilkolt nőt.

Az ügyészség kezdeményezte a férfi letartóztatását, a bíróság pénteken dönt az ügyben.

A Bors péntek reggeli friss információi szerint a 67 éves férfi azért nem támogatta lánya és az áldozat fiának összeköltözését, mert másfél éve elhunyt a felesége, és már csak a lánya volt az egyetlen támasza.

A férfi az ismerősök szerint beleőrült a gyászba, a fejébe vette, hogy az áldozat családja el akarja venni tőle a lányát. A lány a lapnak azt mondta, “ez apám büntetése, amiért a párommal maradtam”.

Szegény Hajnalon töltötte ki minden felgyülemlett feszültségét. Pedig nagyon szerette egymást az a család, senkinek nem ártottak a világon. Julit, a menyüket is rögtön befogadták – mondta a a lapnak egy ismerős. A család nem fordult el Júliától, a lány most, a tragédia után is Ákossal és Istvánnal, Hajnal gyászoló férjével él együtt, támogatják egymást a gyász napjaiban.

Kiemelt kép: MTI


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!