A videón és a fenti képen látható férfi július 27-én, 10 óra körül Budapest X. kerületében, a Kőbánya alsó villamosmegállóban a villamos ablakán benyúlva tépte le egy nő nyakláncát, a rablásról videó készült.

A videón jól látszik, hogy roppant rafinált, sunyi módon a villamos elindulása előtt belesett, kinézte az áldozatát és pont az ajtó záródása utáni másodpercben, az elindulás pillanatában nyúlt vissza az ablakon letépni a hölgy nyakláncát.


A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit havonta már több mint 270.000 ember olvassa! Népszerűsítsd nálunk a céged, szolgáltatásod és beindul a biznisz! Klikk ide!


Az elkövető 20-25-év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék pólót, szürke nadrágot és fehér cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számokon.

Kiemelt kép: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!