A monori rendőrök a rablást követően rövid idő alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint előbb bántalmazott, majd kirabolt egy idős férfit Monoron.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2018. szeptember 13-án a déli órákban Monor egyik utcáján bántalmazott egy idős férfit, amelynek során a sértett az útszéli árokba esett. A támadó ezt követően kivette az árokba esés miatt magatehetetlen, időskorú sértett nadrágjának zsebéből a pénztárcáját, a benne lévő iratokkal, személyes okmányokkal és készpénzzel együtt. K. Zsolt ezután menekülése közben az értékek megtartása érdekében még egy alkalommal visszalökte a földre a sértettet, majd távozott a helyszínről – írja a Police.hu.

A monori rendőrök adatgyűjtés során azonosították a rablással megalapozottan gyanúsítható férfit, akit még aznap az esti órákban lakcímén elfogtak és a Monori Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

 


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!