Az elhunyt LGT-legenda villáját 130 millióért hirdetik. Az épületben senki sem lakik, felújításra szorul.

„Budakalászon kúria eladó. 2500 nm telken (55 X 50 m) 3 szintes, 320 nm alapterületű lakóingatlan. Az ingatlant még Bárczy Dezső államtitkár építtette a két háború között, majd fia, Bárczy János író használta, jelenleg is egy olyan művész hagyatéka, akinek a neve hallatán mindenkiben megszólal a zene – idézi a Blikk a hirdetést.

A villanyvezetékeket a közelmúltban felújították, maga a villa vakolt, hajópadlóval borított állapotú. Azoknak ajánlja az ingatlanos, akik értékelik a kupola alatti félszoba, a csúcsos tornyok, zöld zsalugáterek, borostyán befutotta ház szépségét. Jelenleg nem lakott és felújításra szorul. Kertben termő gyümölcsfák, 4 m x 3,2 m medence, mely 150 cm mély” – áll az ingatlanhirdetés leírásában.

Korábban a Lokál írt a villáról, amit a zenészlegenda azért vásárolt, hogy ott pihenhesse ki a turnék és koncertek fáradalmait, illetve, hogy szabad hétvégéit a város zajától távolabb az agglomerációban tölthesse.

Somló Tamás a hirtelen jött betegsége miatt csak a belső rész rendberakásáig jutott, kívül elburjánzott a növényzet, szinte alig lehet belátni a birtokra. Az ingatlanlanoldal fotókat is mutat a hirdetésben, azokat itt lehet megnézni, alább pedig egy legendás Somló videót tudsz elindítani.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!