Egy 26 éves fiatalembert gyanúsítanak azzal, hogy megölt egy 60 éves férfit Zuglóban. A távoli agglomerációban Esztergomban kapták el a tettest.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2019. február 17-én bejelentés alapján mentek ki Budapest XIV. kerület, Nagy Lajos király útja és az Egressy út kereszteződéséhez, a McDonald’s környékére, ahol egy autó első ülésén egy halott férfit találtak.

Kapcsolódó cikk: Vérben úszott az ember – döbbenetes részleteket mesélt az életmentő rendőrnő

A nyomozati cselekmények eredményeként még aznap, 22 óra 35 perckor a BRFK nyomozói Esztergomban elfogták az emberöléssel megalapozottan gyanúsítható 26 éves B. Györgyöt.

Kapcsolódó cikk: Megkötözte, megerőszakolta és megölte a nőt. Elrendelték a soroksári gyilkosság 35 éves gyanúsítottjának letartóztatását

Az Életvédelmi Osztály nyomozói a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. ​

Kiemelt kép: Részlet a rendőrség videójából


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!