Pörög a számláló, de nem folyik a benzin – írják a Facebookon, ahol többen arról panaszkodnak, hogy egyes Auchan kutakon gondok lehetnek a tankolással.

Frissítés | 2018.10.04. 15:29

Erre a cikkünkre a megjelenés másnapján válaszolt az Auchan, itt lehet elolvasni mit írtak portálunknak:

Az Auchan vizsgálatot indít a problémás benzinkútjaikról szóló cikkünk után


Kedden egy szigetszentmiklósi hölgy azt kérdezte a Facebookon, hogy “Járt már valaki úgy az Auchan kútnál, hogy tankolt, de nem ment az autóba egy csepp benzin sem? Azt hittük a benzin jelző nem érzékelte, de sajnos tényleg semmi nem ment bele… Bizonyítani ezt sehogy sem lehet, csak a kérdés lenne az, hogy valaki esetleg járt így?”

A hölgy panaszára többen rácsatlakoztak. Volt aki, azt írta, hogy „Láttam egyszer egy olyan felvételt az interneten, hogy le van emelve a töltőpisztoly, ellenbe nem tankolnak az autóba és pörög a pénz számláló.”

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

Sok évvel ezelőtt valóban feltöltött valaki egy ilyen videót a netre, ez itt alább lehet az. Valóban tankolás nélkül pörög a számláló. Egy facebookozó azt írta nekünk, hogy az akkori hibát gyorsan kijavították.

Valakinek szólni kellett volna

Egy másik facebookozó azt írja, hogy pont ilyen történt velünk is a csepeli Rákóczi Ferenc úton az Auchan kútnál. Mint írja 20 ezer forint a kukába ment. „Hetekig bizonyítottuk, hogy fél óra múlva újra kellett tankolni, mert üres maradt a tank. Számlákat is vittünk, majd határozatban közölték, hogy náluk ilyen soha nem történhet.”

Többen azt javasolták a hölgynek, hogy szólni kellett volna a benzinkútnál, vagy rendőrségi feljelentést kellett volna tenni. Kérdéseinket elküldtük az Auchannak, a válasszal frissítjük majd a cikkünket.

Hirdetés

gumicsizma akcio

Népszerűek az Auchan kútjai

Budapesten és az agglomerációban 13 Auchan áruház van, ebből hat a budai, hét a pesti oldalon. Az Auchan benzinkutak az ország és gyakran az agglomeráció legolcsóbb benzinkútjai közé tartoznak, hiszen az átlagos árak alatt lehet tankolni, ezért nagyon népszerűek.

Itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon is megírtuk, hogy szerdától emelkedik az üzemanyagok ára. Az árváltozással a benzin 401 forintra, a gázolaj 421 forintra drágul literenként. Az Auchan kutakon ennek ellenére még mindig 390 és 405 forintért lehet tankolni 95-ös benzint és dízelt.

Kiemelt képünk kedden a budaörsi Auchan kútnál készült, láthatóan nagyon sokan tankoltak a szerdai áremelés előtt.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyéke.hu