Összeütközött két nyerges vontató és egy kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Ócsa térségében, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem az internetes oldalán hétfő reggel.

A rendőrség ezzel párhuzamosan azt közölte, a balesetben az elsődleges adatok szerint egy ember megsérült.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál havi 300 ezres olvasottsága felpörgeti az üzletet. Az Üvegtigrisnek már segítettünk, a te vállalkozásodat is fellendítjük, hiszen minket olvasnak a vásárlóid! Klikk ide a részletekért!

A rendőrök az autópálya főváros felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták, a forgalmat az inárcsi kihajtónál – a 35. kilométerszelvénynél – az 5-ös számú főútra terelik, az autósok az ócsai kihajtónál – a 30. kilométerszelvénynél – térhetnek vissza az autópályára.

Frissítés | 11:32

Ismét járható az M5-ös autópálya Ócsa térségében, ahol korábban egy baleset miatt teljesen lezárták a Budapest felé vezető oldalt – közölte a rendőrség internetes oldalán.

MTI, Kiemelt kép: illusztráció


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!