Csütörtök reggel hét órakor kamion baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen és az M0-áson, és a nagy forgalom miatt egyre jobban belassul az M2-esés a csepeli agglomeráció.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Az M1-es autópályán a 17-es km-nél, a főváros irányába egy kamion és személyautó koccanása miatt, a forgalom csak a leállósávon haladhat. A torlódás 2-3 km-es.

Az M0-s autóúton – az M5-ös felé – a 19-es km-nél egy teherautó a terelést jelző táblák közé hajtott. A helyreállítást megkezdték, de jelenleg csak egy sáv járható, ami percek alatt torlódást okozott. A Szigetszentmiklósi csomópont környezetében 30-40 perc a menetidő veszteség.

Az M1-es autópályán, Tatabánya térségében a felújítási munkák miatt Hegyeshalom felé az 54-es és a 61-es km között a belső sávot lezárták. A forgalmat a külső sávra, ill. az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Budapest felé a forgalom sávelhúzással a külső- ás a leálló sávon halad. Akik a tatabányai csomópontoknál hajtanának le a pályáról, azok maradjanak a külső sávban.

Az Útinform jelentése szerint az erősödő forgalomban lelassul az előrejutás a 2-es főúton Dunakeszinél, az M2-es autóúton Göd térségében, az M3-as autópályán az M0-s csomóponttól befelé, az 51-es főúton Dunaharasztinál, valamint a Csepel-sziget útjain a főváros felé, továbbá a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt és a 11-es főúton Szentendrénél.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!