Egy 35 éves taksonyi férfi láncfűrésszel véletlenül majdnem levágta a saját lábát, csaknem elvérzett de a dunaharaszti rendőrök szerencsére még időben elsősegélyt tudtak nyújtani számára.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Dunaharaszti Rendőrőrs járőreitől 2019. február 23-án délelőtt egy autós hölgy kért segítséget Dunaharaszti egyik utcájában.

Keress gyorsan sok pénzt, gyere hozzánk hirdetésszervezőnek! Rendkívül magas jutalékot kapsz, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád, a járulékaidat és nem számít mennyi idős vagy! A részletekért kattints ide!

A kétségbeesett nő elmondta a rendőröknek, hogy autójában ül fia, akivel orvoshoz indult, mivel a fiú otthonában munkavégzés során megvágta a lábát egy láncfűrésszel.

A sérült rengeteg vért veszített és egyre rosszabb állapotban volt, azonban a másik helyre költözött orvosi ügyeletet nem találták. A rendőrök azonnal megkezdték a sérült állapotának felmérését, egyúttal értesítették a mentőszolgálatot is.

A bajbajutott férfi ugyan eszméleténél volt, de arca és szája már elfehéredett, feltehetően a vérveszteségtől. A bokája felett lévő mély seb folyamatosan vérzett, a rendőrök erre steril gézlapokból nyomókötést tettek, a sérült láb térdhajlatába pedig szorítókötést helyeztek, csökkentve a további vérveszteséget.

Kapcsolódó cikkek:

A férfit óvatosan vízszintes helyzetbe fektették az ülésben és lábait kissé megemelték, melynek hatására arca és szája ismét rózsaszínűre váltott, pulzusa jól tapinthatóvá vált.

A bajbajutott férfit a rendőrök ezek után átadták az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték a sérültet további ellátása céljából – írja a Police.hu

Kiemelt kép: illusztráció