Az elkövető pénzkazettát emelet el egy Zsámbékon parkoló teherautóból, majd a helyi rendelőhöz ment, ahol női táskákat lopott. A körzeti megbízott résen volt, így az ő segítségével kapcsolták le a tolvajt a rendőrök.

A nyomozás adatai szerint a 20 éves férfi 2018. július 9-én reggel egy zsámbéki ingatlan előtt leállított tehergépkocsi utasteréből alkalmi lopás módszerével egy pénzkazettát tulajdonított el, továbbá a gyanú szerint 2018. július 11-én reggel egy zsámbéki egészségügyi intézmény épületébe egy nyitott ablakon keresztül bemászott, és onnan kettő női táskát lopott el, a bennük lévő készpénzzel, bankkártyákkal, személyes iratokkal. Ezeket a későbbiek folyamán, Zsámbék területén – a készpénz kivételével – eldobta.

A zsámbéki körzeti megbízott adatgyűjtést végzett, amelynek során rövid idő alatt azonosította a mindkét bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, így a Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai, a második lopást követő kevesebb, mint három órán belül Bicske területén elfogták a feltételezett elkövetőt – írja a Police.hu.

Előállítását követően a budaörsi rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, majd az ügyében keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!