A slusszkulcsot a kocsiban hagyta, mert azt gondolta, hogy Budakalászon senki sem bántja az autóját, amíg befut a hentesüzletbe. Nem így történt.

A nyomozás adatai szerint egy 23 éves férfi 2018. szeptember 28-án délután a sértett Budakalász, József Attila utca 36. szám előtt leparkolt gépkocsijába – amíg a sértett a közelben lévő húsboltba bement vásárolni – beszállt, majd az abban hagyott indítókulccsal az autót beindította és elhajtott.

Nagyon sokan, már 300 ezren látogatják a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált. Az olvasóink erejével sikeresebb lehet a te vállalkozásod is! Részletek itt!

Ezt követően a budakalászi férfi a gépkocsival a József Attila utcában nekiütközött egy út szélén parkoló személygépkocsinak. Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt. Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségen.

Hirdetés

gumicsizma akcio

A budakalászi rendőrök a férfit a helyszínen elfogták és a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták – írja a Police.hu.

Ellene az eljárást a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

Kiemelt kép: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!