Megöltek egy 59 éves nőt egy csepeli családi házban, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, aki beismerte tettét – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A 29 éves férfi a saját anyjának vágta el a torkát. Író volt, mentális problémái lehettek. Miután megölte édesanyját, még órákat töltött a gyilkosság helyszínén.

A járőrök bejelentés alapján mentek be Csepelen a Hollandi úton a családi házba, ahol a nőt, nyakán szúrt sérüléssel, holtan találták.

A rendőrség a helyszínen elfogta a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 29 éves férfit. A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett miatt nyomozást indított.

A helyszínen készült fotók alapján a gyilkosság egy jólszituált társasházban történt, így feltételezhetően nem valószínű, hogy anyagi okai lehettek a gyilkosságnak. Talán valamilyen vita volt a fia és édesanyja között és egy pillanatban elfajult a veszekedés.

A rendőrség péntek este azt közölte, hogy a 29 éves budapesti B. Krisztiánt emberölés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Kapcsolód cikkek:

 

Gyanúsított kihallgatását követően B. Krisztiánt őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. Sajtóhírek szerint családi tragédia történt: saját anyját ölte meg a férfi az ünnepek előtt.

A Bors úgy tudja, hogy a szomszédok közül többen azt mondták: a férfinek minden bizonnyal mentális problémái lehetnek. Többen a helyiek közül azt is tudni vélik, hogy bár a fiatalembernek gyógszereket kell szednie, az utóbbi napokban már egyszerűen nem jutott hozzá ezekhez, ugyanis a környékbeli gyógyszertárakban nem lehetett kapni a számára felírt pirulákat. A család ismerősei azt is mondták, hogy a férfi állítása szerint író volt, éjszaka dolgozott.

Miután a fiatalember meggyilkolta édesanyját, valószínűleg még hosszú órákat töltött vérben úszó házban, anyja holtteste mellett.

Fotók: MTI/Mihádák Zoltán


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!