Vonat ütközött össze egy Toyota típusú személyautóval szombaton kora esti órákban Dunakeszi Gyártelep és Alsógöd között, egy vasúti átjáróban.

Az ütközés pillanatában az autóban szerencsére már nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál elődje, a Budapest Környéke című újság 100 évvel ezelőtt már ismert kiadvány volt az agglomerációban. A cikkeinket havonta már 300 ezer alkalommal olvassák el itt az interneten. Köszönjük, hogy te is itt vagy!

Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője portálunknak elmondta, hogy a váci és a fővárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az autót és a szerelvényt, majd biztosították a helyszínt.

A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A vonaton háromszázötvenen utaztak, közülük senki nem szenvedett sérüléseket, a továbbutaztatásukról a szolgáltató gondoskodott.

Fotó: Katasztrófavédelem


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!