Egy GLS futárszolgálatos kisteherautó, egy Telekomos furgon és egy személyautó ütközött össze pénteken délután az 1-es főút 10-es kilométerénél, Biatorbágy közelében.

Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, őt a törökbálinti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd adták át a mentőszolgálat szakembereinek.

A helyszínen óriási torlódás alakult ki, hiszen péntek délután sokan indultak haza. Volt aki másfél órát várt, míg tovább tudott haladni. A baj és a torlódás nagyságát az is jelzi, hogy pénteken 22 óráig ingyenesen fel lehetett hajtani az autópályára, hogy így csökkentsék az 1-es főúton a dugót.

A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A kimentett személy súlyos, rajta kívül még egy ember szenvedett könnyebb sérüléseket, őket a mentők kórházba szállították.

Fotók: PMKI Törökbálint Őrs


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!