Majdnem sokkot kapott az az asszony, amelyik a gyermekével sétálva egy motoros holttestét pillantotta meg a Vácrátót melletti erdőben.

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! Folyamatos a belépés, a részletekért kattints ide!

Egy motoros élettelen testét találta meg Vácrátót külterületén egy erdőben sétáló nő 2019. április 5-én délután.

A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a motoros a balesetet megelőzően egy erdei úton haladt, feltehetően az útviszonyokhoz képest nagy sebességgel, majd motorjával egy fának ütközött.

A 46 éves őrbottyáni férfi ugyan viselt bukósisakot, azonban ennek ellenére olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Váci Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

Az RTL úgy tudja, hogy a holttest több mint egy napja feküdhetett az erdőben, amikor a gyermekével arra járó édesanya megpillantotta. A lesokkolt asszony észbekapott és azonnal hívta a rendőrséget.

Idilli táj Pest közelében, itt forgatták a legszebb magyar filmeket

Kiemelt kép: a rendőrség helyszínen készült felvétele


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!