Beállt szinte a teljes agglomeráció kedd reggel. Műszaki hibás kamion okoz dugót az M0-áson, de elveszett az M2-es és a 10-es út is.

Az M0-s autóút déli szakaszán a reggeli nagyon erős forgalomban egy műszaki hibás utánfutós jármű akadályozza a forgalmat az M5-ös autópálya felé a Budafoki felhajtónál.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Az M0-áson a műszaki hibás kamion miatt a 14-es km-nél csak a belső sáv használható, illetve nehéz a felhajtás a 6-os főútról is. 20-25 perc a menetidő növekedés az M1-es M5-ös útvonalon.

Élénk a járműmozgás Budapest felé az M3-as autópályán  Mogyoródnál, valamint az M0-ástól befelé.

Az M0-s autóúton a nagytétényi terelésnél az M5-ös felé, Dunaharasztinál pedig az M1-es autópálya felé lassul le a forgalom.

Lassú a haladás az M2-es autóúton Sződligetnél és Gödnél, a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt, a 11-es főúton Szentendrénél, a 31-esen Mendénél, a 4-es főúton Monor és Üllő között, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s felhajtóig.

A Csepel szigeten a II. Rákóczi Ferenc úton a városközpont felé az M0-s halásztelki csomópontjánál akadozik az előrejutás, valamint Szigetszentmiklósról a Csepeli úton érkezők is csak araszolnak az M0-s csomópontjánál.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!