Frontálisan összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó pénteken kora délutáni órákban a 3-as főút 46-os kilométerénél, Aszód közelében.

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! Folyamatos a belépés, a részletekért kattints ide!

Az ütközés következtében a furgonba két ember beszorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak, torlódás alakult ki a helyszínen.

Az aszódi és a hatvani hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embereket a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.

A két ember súlyos sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt a főút érintett szakaszát lezárták, a forgalmat elterelték – tájékoztatta portálunkat Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Fotó: A katasztrófavédelem helyszíni felvételei


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!