Az eset még 2017-ben történt, de a nyomozást csak most zárták le a Monori Rendőrkapitányságon.

Az adatok szerint egy vecsési nő 2017. november 4-én 5 óra 39 perckor személygépkocsijával közlekedett Vecsésen, a Jókai úton az M0 autóút irányába. Amikor a Kakucsi úti vasúti átjáróhoz ért, annak szabad jelzésére oda behaladt, majd járművével lecsúszott a vasúti pályára, ahol a személygépkocsi elakadt.

A nő a járművet nem tudta eltolni, így a Budapest felől menetrend szerint közlekedő személyvonat a elsodorta a hölgy autóját. A baleset személyi sérülést nem, azonban az érintett vasúti vonalon a közlekedésben fennakadást és késéseket okozott.

A vecsési nőt a rendőrök a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség, valamint gondatlanságból elkövetett közérdekű üzem működésének megzavarása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – írja a Police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Monori Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!