A Dabasi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 26 éves és egy 29 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint P. Csaba és R. József 2019. január 18-án 16 óra és 2019. január 25-én 8 óra 20 perc között Tatárszentgyörgy, Rákóczi utcában egy családi házba betörtek és onnan lemezkályhát, elektromos szerszámgépeket, kézi szerszámot és egy utazó táskát tulajdonítottak el.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket 2019. január 25-én elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgattak.

A tatárszentgyörgyi lakosok a kályhát értékesítették egy helyi nőnek, a szerszámgépeket pedig egy helyi férfihoz vitték, akiknél a rendőrök az eltulajdonított tárgyakat megtalálták és lefoglalták.

A dabasi nyomozók a tatárszentgyörgyi lakosokat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság 2019. január 28-án elrendelt – írja a Police.hu

Kiemelt kép: részlet a letartóztatáskor készült videóból 


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!