Elsüllyedt egy tolóhajó a Dunán Százhalombattánál vasárnap délelőtt – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a sajtót.

Gyere az agglomeráció vezető hírportáljához hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! A részletekért kattints ide!

Csámpai Attila elmondta: a Százhalombatta és Tököl között közlekedő komp tolóhajója süllyedt el, csak az árbóca látszik ki.

Senki sem sérült meg. Minimális olaj szivárog a hajóból, de a tűzoltók egy speciális védőeszközzel megakadályozták az olaj szétfolyását.

A tűzoltóbúvárok vizsgálják a hajó állapotát. Valószínűleg daruval emelik majd ki a vízből – közölte a szóvivő.

Nemrég írtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon arról, hogy legutóbb a visegrádi révkikötőben süllyedt el egy hajó. A révet üzemeltető cég tulajdonosa, Jung Csaba akkor elmondta, hogy 29-én reggelre, ismeretlen okból kapott léket a látható Zala nevű hajójuk, akkor is olaj került a folyóba.

Elsüllyedt egy hajó a Dunában, olaj került a vízbe

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Fotó: MTI


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!