A legfrissebb hírek szerint megszűnt a torlódás az M0-s autóút fővárosi szakaszán az M1-es autópálya felé, a nagytétényi kihajtónál, ahol korábban három teherautó ütközött – közölte a rendőrség szerdán, kora délután a honlapján.

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! Folyamatos a belépés, a részletekért kattints ide!

Néhány órával ezelőtt az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé a 12-es km-nél a Nagytétény kihajtónál egy tartálykocsi, egy teherautó, egy személyautó ütközött össze, a külső sávot lezárták.

A torlódás hossza több, mint 12-15 km volt, amin az átjutási idő bőven tövv volt egy óránál is. Ezzel tovább nehezült a 16-os Halásztelek csomópontban a felhajtás.

A Google forgalmi adatokat tartalmazó térképe szerint még mindig nagy a torlódás a déli szakaszon, több helyen gyakorlatilag áll a kocsi.

Csepel felől a II Rákóczi Ferenc úton az M0-ig 40-45 perces az araszolgatás, illetve az M51-es autóútról is nehéz a felhajtás. Az ellenkező irányban, az M5-ös autópálya felé szintén 15-20-perces többletidővel számoljanak az arra közlekedők. Szintén ebben az irányban tovább nehezíti a haladást egy műszaki hibás kamion a 21-es km-nél.

Az Útinform tájékoztatása szerint Csepel felől a II. Rákóczi Ferenc úton az M0-sig továbbra is torlódásra kell számítani, illetve az M51-es autóútról is nehéz a felhajtás. Az ellenkező irányban, az M5-ös autópálya felé 15-20 perccel nőtt meg a menetidő.

Kiemelt kép: illusztráció, M1-M7 bevezető – Fotó: BPK


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!