A Szentendrei Rendőrkapitányság nyomozás folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két ismeretlen férfi 2018. május 19-én 16 óra és 16 óra 20 perc között egy szentendrei népművészeti üzletből eltulajdonította egy sértett kézitáskáját a benne található készpénzzel és személyes okmányaival együtt.

Az ismeretlen férfiakról egy térfigyelő kamera felvételt készített. A szentendrei rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható két férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György utca 6/A. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!