A rendőrség információi szerint a 24 éves férfi lopni indult, de az otthon lévő asszony felfigyelt a zajokra és megzavarta őt.

A nyomozás adatai szerint a 24 éves váci férfi 2018. június 3-án hajnalban bement egy váci családi házba, a gyanú szerint azzal a céllal, hogy onnan különféle tárgyakat tulajdonítson el. A pakolás közben az otthon tartózkodó asszony megzavarta a tolvajt. Ezt követően a férfi a képen látható kést felkapta, majd többször megszúrta a hölgyet és elmenekült a helyszínről. Az asszony az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést szenvedett a bántalmazás során.

A Police.hu információi szerint a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a Váci Rendőrkapitányság járőre fogta el a helyszín közelében. A férfi a gyanú szerint egy ugyancsak 2018. június 3-án hajnalban Vácon történt betörés, valamint egy jármű önkényes elvétele kísérletével is összefüggésbe hozható.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztályának nyomozói a férfit emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!