Tegnap már megírtuk, hogy egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze szerdán délelőtt a 2-es főút 28-as kilométerénél, Sződliget közelében. Most friss képeket kaptunk a katasztrófavédelem munkatársaitól. Mindenkinek intő példa, hogy figyelmesen, türelmesen érdemes vezetni, mert nagy baj történhet.

Az ütközés következtében a fehér Suzukiba egy ember beszorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A váci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert kiszabadították, a mentőknek átadták, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.

Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője, a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálnak elmondta, hogy a mentők a kimentett férfit súlyos, illetve a két gyermeket szintén súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak. A műszaki mentés ideje alatt a főút érintett szakaszát több órára lezárták.

Képek: PMKI Vác HTP


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!