Hosszabb a menetidő a Budapest-Cegléd vasútvonalon, mert a pestszentlőrinci állomáson szerda délelőtt elgázolt a vonat egy embert – közölte a Mávinform a Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportállal.

A közleményben azt írták, a helyszínelés ideje alatt a vonatok Vecsés és Pestszentlőrinc között csak egy vágányon közlekedhetnek, ezért 30-40 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje.

A nagyobb késések és torlódások elkerüléséért a monori személyvonatok ideiglenesen kimaradhatnak a menetrendből. Helyettük a távolsági, illetve a Ceglédig közlekedő vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

Frissítés:

12:40-től újra mindkét vágányon járnak a vonatok Vecsés és Pestszentlőrinc között, a menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan áll helyre a Budapest-Cegléd vonalon. Befejezték a helyszínelést a pestszentlőrinci állomáson, ahol délelőtt a vonat elgázolt egy embert.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!