A Gödöllői Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát, amelynek során három turai férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A nyomozás adatai szerint a 24 éves, a 25 éves és a 48 éves férfiak még 2017. március 4-én Turán, egy utcában támadták meg a sértettet. A helyi férfit előbb gázspray-vel lefújták, majd bántalmazták és ennek során a ruházatából elvették készpénzét.

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

Az alábbi videóban azt lehet megnézni, hogy milyen hatása van a gázspray-nek.

Visszatérve a gödöllői rendőrség ügyére, végül a turai körzeti megbízott adatgyűjtést követően rövid idő alatt azonosította a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket a cselekményt követő éjszaka turai tartózkodási helyükről előállítottak a rendőrök és gyanúsítottként kihallgatták őket.

Ezt követően a Gödöllői Rendőrkapitányságon csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a három turai férfi ellen.

Az ügyben annyi előrelépés történt, hogy a nyomozás vizsgálati szakaszában a Gödöllői Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Kiemelt kép: illusztráció/Youtube


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!