Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. november 11-én 07 óra 46 perckor Isaszeg, Rákóczi út 62. szám előtt, ahol két személygépkocsi ütközött össze frontálisan.

A balesetben az egyik autó vezetője – egy 54 éves dányi nő – olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik sofőrt a mentők kórházba szállították.

A fényképeken az látszik, hogy a Nissan sokkal jobban összetörött. Még a hátsó ajtók is leszakadtak, míg a fekete Golfnak az eleje felfogta az ütközés erejét.

Közlekedési baleset biztosan történt 100 évvel ezelőtt is a budapesti agglomerációban, amikor már ismert újság volt a Budapest Környéke című lap. Örülünk, hogy ennek a nagy múltú kiadványnak a modern verzióját, a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált már sok százezren olvassák. Sajnáljuk, hogy ilyen szomorú hírről kell most beszámolnunk.

A fotókon az látszik, hogy a Golfnak kinyílt a légzsákja, ezért vélhetően a Golf vezetője megsérült ugyan, de élve megúszta a hatalmas csattanást, míg a Nissan sofőrje lehetett az 54 éves hölgy.

A szemle és a műszaki mentés egész vasárnap délelőtt tartott, a rendőrök még helyszínelő sátrat is építettek az út közepére. Délután fél egytől ismét járható volt az érintett útszakasz.

Fotók: Police.hu, MTI


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!