Két autó és egy kisbusz ütközött a reggeli órákban. Nyolckor újra indult a közlekedés, de egész délelőtt torlódásra kell számítani Bag térségében.

A hirdetési lapok a kukába kerülnek, de az internetes hirdetés nem. Ki dobná el a telefonját? Érj el azonnal olcsón 20 ezer embert. Reklámozd a szolgáltatásod a Facebook oldalunkon. Részletek itt!

Baleset történt az M3-as autópályán, Bag külterületén, hétfőn a kora reggeli órákban. Összeütközött két autó egy kisbusz Budapest felé, a 39-es kilométernél.

A balesetben személyi sérülés nem történt. A helyszínelés idején az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett haladt.

Az Útinform információi szerint az autósoknak csaknem két órás araszolgatásra kellett reggel számítaniuk már a Kerekharaszt pihenőhelytől. Hatvan és Gödöllő között a 3-as főúton is majdnem egy órával megnőtt a menetidő.

Kerülni személyautóval – nagy kitérővel – lehetett még Tura felé is, ahonnan Valkó-Gödöllő, a Zsámbok-Dány-Isaszeg, továbbá a Zsámbok-Sülysáp-Mende útvonalak is választhatók voltak.

Reggel nyolcra szerencsére újraindult a közlekedés az M3-ason, de a rendőrség szerint egész délelőtt torlódásokra kell szímáítani a környéken.

Kiemelt kép: illusztráció


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!