Pénteken délután frontálisan ütközött Dunakeszin, a Pálya utcában Pityinger László, azaz Dopeman. A rapper a barátnőjével utazott egy Audiban, amikor egy Suzuki a másik sávból beléjük hajtott.

A baleset hírét Dopeman testvére, Pityinger Péter is megerősítette. Mint elmondta, Dopemant mentővel kórházba kellett szállítani, mivel komoly térdsérülést szenvedett, ezen felül a kezén égési sérülések vannak, és a fejét is beütötte, amikor kinyílt a légzsák – írja a 24.hu. A Suzukit vezető idős hölgyet is állítólag mentővel kellett kórházba szállítani, Dopeman barátnőjének pedig nem esett baja.

A Suzukit vezető hölgy valami miatt nem tudta irányítani az autóját, ezért hajthatott beléjük. Dopeman autója totálkárosra tört.

A Dunakeszi Post írása szerint a mentőkön kívül a rendőrök és tűzoltók is érkeztek a helyszínre, amely a vasúti nagy állomás közelében van. Másik olvasójuk szerint Dopeman térde csúnyán szétnyílt.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!