A budapesti nyomozók egy belvárosi lakás egyik szobájában fóliasátor alatt találták meg a marihuána töveket.

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! Folyamatos a belépés, a részletekért kattints ide!

Az erzsébetvárosi nyomozók április 9-én délután egy VII. kerületi lakásban elfogták a 27 éves ajkai M. Zoltánt, aki marihuánát termesztett.

A rendőrök az egyik szobában hat tő marihuánát, illetve a termesztéséhez szükséges eszközöket – légszűrő- és világítóberendezést, valamint egy fóliasátrat – foglaltak le.

A nyomozók kábítószer-kereső kutya segítségével további 36 gramm kábítószergyanús nővényi törmeléket és 16 gramm szárított gombát találtak.

A nyomozók a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. M. Zoltánnal szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív jelzést adott marihuána fogyasztásra – írja a Police.hu.

Kiemelt kép: A Rendőrség helyszíni felvétele


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!