Nincs elég automata, sokáig kell sorban állni ezért mobil jegy értékesítő autót küldtek a pomázi HÉV állomásra a Pomázi Önkormányzat kérésére.

A helyi önkormányzat oldalán megjelent információ szerint így szeretnék megkönnyíteni a bérlet és jegyvásárlást. Ezen felül azt a tájékoztatást kapták az üzmeltetőtől, hogy a közeljövőben még egy automata fog kihelyezésre kerülni a pomázi HÉV állomásra.

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

Arról is írnak, hogy Kazai Katalin MÁV-HÉV Zrt. üzemeltetési vezérigazgató-helyettes és Vicsi László polgármester közös bejárást tart az állomáson és környékén a további együttműködés és fejlesztések érdekében.

Hosszú sorok az automatáknál

Nemrég írtunk itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon arról, hogy az október elsejétől életbe lépett jegyváltási szigorítás miatt nagy sorok alakultak ki a szentendrei HÉV vonalán.

Kapcsolódó cikkünk:

Elég volt a sorban állásból! Mérges lett a szentendrei polgármester, felszólító levelet írt a MÁV-nak

Az automaták számát nem növelte a szolgáltató, Szentendrén mindössze két automata üzemel. Október 1-től már büntetnek is, ha nincs bérlete vagy jegye az utasnak, így akkor is büntetés jár, ha túl hosszú a sor és nem marad idő jegyet venni.

A szentendrei polgármester, Verseghy-Nagy Miklós a sorokat látva az írta a Facebookon, hogy „A szentendrei utasok és az ide látogatók érdekében levélben fordulok a MÁV-HÉV-hez, melyben felszólítom a szolgáltatót: biztosítsa a jegyváltás feltételeit és ennek megvalósításáig függessze fel a büntetést a szentendrei vonalon!”

Úgy tűnik Pomázon már megoldódott a jegymizéria, lehet, hogy hamarosan a HÉV végállomásán, Szentendrén is lesz valamilyen megoldás.

Kiemelt kép: pomaz.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!