Eladja a Bálna Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központot az államnak a fővárosi önkormányzat.

Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! A részletekért kattints ide!

A Fővárosi Közgyűlés 18 igennel, 9 nem ellenében támogatta a Bálna eladását.A testület a Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes által jegyzett előterjesztés elfogadásával úgy döntött: elfogadja a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. február 28-ai előzetes ajánlatát.

Így nettó 11 milliárd 223 millió 970 ezer forintért eladja az államnak a Bálna kulturális központot, valamint a vele funkcionálisan egységet képviselő ingóságokat.

A Bálna

A 2013 novemberében megnyitott Bálna kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrum.  Találkozóhely és élménypont.

Összeköti a Belvárost Belső-Ferencvárossal, a turisztikai övezetet a gasztrozónával.  Budapesten egyedülálló módon teremt közvetlen kapcsolatot a Dunával. Meghatározó látvány és látványosság, ahogy a főváros is a Bálnából nézve – áll az intézmény oldalán.

Kiemelt kép: MTI


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!