A fiatalember nem teketóriázott. Kinézte a nyakláncot és egyszerűen letépte a hölgy nyakából az arany nyakláncot. Durva, hogy már piacra sem lehet ékszerbe menni.

Kiváló lehetőség az agglomeráció hírportáljánál! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! Folyamatos a belépés, a részletekért kattints ide!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága a lakosság segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható férfi 2019. április 2-án 12 óra 50 perc körül egy pesterzsébeti piacon kitépett a sértett nyakláncából egy darabot, majd elmenekült.

A feltételezett elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor fekete felsőt, fekete nadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A férfiről felvétel készült, aki ismeri, hívja a rendőröket, sokat segíthet a sértett asszonynak – írja a Police.hu.

Kiemelt kép: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!