Átadták az akkumulátorokat és elektronikai hulladékokat feldolgozó magyarországi leányvállalatának szigetszentmiklósi üzemét – közölte a cég kedden.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

A dél koreai SungEel Hitech első európai beruházásaként 5 millió euróból felépült 8200 négyzetméteres üzem 50 munkavállalót foglalkoztat.

A termelés már január első felében elindult a Pest megyei település ipari parkjában. A gyár termelésével rengeteg környezetszennyező hulladéktól szabadítja meg a Földet.

A Szigetszentmiklóshoz kapcsolódó érdekes cikkeinket ide kattintva éred el!

A 2017-ben alapított SungEel Hitech Hungary Kft. a szintén dél-koreai Samsung SDI gödi akkumulátorgyárának hulladéktermékeit hasznosítja környezetbarát módon, világszínvonalú technológiával – olvasható a közleményben.

Hozzátették, hogy az akkumulátorok újrahasznosításában világszinten is piacvezető vállalat 2020-ig várhatóan Komáromban és Debrecenben is új feldolgozókat épít.

Az anyavállalat Magyarország mellett Kínában, Malajziában, Indiában és az Egyesült Államokban működtet üzemet.

10 dolog, amiért érdemes Szigetszentmiklósra költözni

MTI, Kiemelt kép: illusztráció


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!