Fehér port és marihuánának látszó anyagot találtak a 28 éves férfi autójában és lakásán. Őrizetbe vették, várhatóan letartóztatják a szentendrei férfit.

A Szentendrei Rendőrkapitányság járőrei 2018. augusztus 20-án 18 óra 5 perc körül Szentendre, Őrtorony utcában igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 28 éves férfit és utasát.

Az ellenőrzés során a sofőr zavartan viselkedett, ezért a járőrök átvizsgálták a gépkocsit és a csomagokat. A rendőrök a gépkocsiban az alábbi képen látható kábítószergyanús anyagmaradványt, az egyik táskában pedig kábítószergyanús növényi származékot és fehér, valamint rózsaszín port találtak – írja a police.hu.

A járőrök a gépkocsit vezető férfit előállították a Szentendrei Rendőrkapitányágra. A nyomozók a szentendrei férfi lakásán tartott házkutatás során kábítószergyanús folyadékot találtak és foglaltak le.

A 28 éves férfit a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kiemelt kép: illusztráció, Fotó: helyszínelési kép/police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!