A Pest megyei nyomozók két férfit vettek őrizetbe egy kardos bántalmazás ügyében.

A nyomozás adatai szerint 2018. szeptember 28-án 18 óra körüli időben a Gödöllőhöz közeli Turán, a Thököly Imre utcában két férfi karddal rátámadt a sértettre, aki a bántalmazás következtében megsérült.

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

A Pest megyei nyomozók adatgyűjtés során azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, egy 30 éves és egy 25 éves budapesti férfit, akiket 2018. október 3-án reggel Turán, tartózkodási helyükön fogtak el.

A két férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon – írja a Police.hu

A gyanúsítottakat a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Gödöllői Járásbíróság 2018. október 5-én elrendelt.

Kiemelt kép: illusztráció


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!