Karbantartást végez a MÁV-HÉV Zrt., emiatt most szombaton és vasárnap pótlóbusz jár Szigetcsép és Ráckeve között, november 19-éig pedig egy vágányon közlekednek a járatok Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl között, és emiatt ismét megváltozik a menetrend.

A H6-os, ráckevei HÉV november 3-án és 4-én, szombaton és vasárnap rövidített útvonalon, csak a Közvágóhíd és Szigetcsép között közlekedik karbantartás miatt. Szigetcsép és Ráckeve között H6-os jelzéssel pótlóbusz jár a HÉV menetrendjéhez csatlakozva, amin kerékpár szállítása megengedett.

A HÉV november 2-ától, péntektől november 19-éig, hétfőig továbbá Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl között egy vágányon közlekedik karbantartás miatt, a megszokott menetrendtől eltérő indulási időpontokkal. A H6-os HÉV és a H6-os pótlóbusz pontos menetrendjéről a BKK honlapján lehet tájékozódni.

A pótlóbuszokon a HÉV-re érvényes díjszabás szerinti jegyek és bérletek használhatók.


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!