Két különböző balesetben két autó is az árokba sodródott vasárnap délután Üllő közelében. Mindkét autóst kórházba kellett szállítani.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Az egyik balesetnél árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap délután a 4-es főúton Üllőnél. Az autóban egy ember utazott, aki önerejéből nem tudott kiszállni az autóból.

A helyi önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók kézi erővel a sofőrt a járműből kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a roncsot.

Az autóból kimentett embert a mentők megfigyelésre kórházba szállították – tájékoztatta portálunkat Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

A másik, szintén Üllő közelében történt baleset során lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy másik személyautó is vasárnap délután a 4-es főút 32-es kilométerénél, Üllő közelében.

Kapcsolódó cikkek:

A gépkocsiban egy ember utazott, őt a mentők kórházba szállították. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Fotó: A katasztrófavédelem helyszíni felvételei