December 6-án és 11-én igazi különlegesség, Mikulás HÉV indul Szentendrére. A látványosságra elővételben 1900 forintért lehet jegyet venni.

Szakembereink az elmúlt hetekben azon dolgoztak, hogy a HÉV kevésbé ismert L VII-es, P XV-ös és M VIII-as járművei is forgalomba állhassanak – írta közleményében a BKK.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál elődje, a Budapest Környéke című újság 100 évvel ezelőtt már ismert kiadvány volt az agglomerációban. A cikkeinket havonta sok százezren olvassák el itt az interneten. Köszönjük, hogy te is itt vagy!

A különleges Mikulás HÉV névre hallgató vonat december 6-án és december 11-én 16:25-kor indul majd a Batthyány térről Szentendrére, majd mindkét nap 17 óra 35 perckor indulnak vissza a Batthyány térre és ekkor is szállítanak majd utasokat.

Adventi cikkeinket ide kattintva éred el!

A jegyeket elővételben online lehet megvenni a bmejegy.hu oldalon, egységesen 1900 forintért. A megvásárolt jegyeket okostelefon vagy táblagép képernyőjén, illetve kinyomtatva is be lehet mutatni az induló állomáson. A helyszínen egységesen 2000 forintért – csak készpénzes fizetéssel – váltható menetjegy.

Kiemelt kép: BudaPestkörnyéke.hu illusztráció


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!