Vádemelést javasolnak a szigetszentmiklósi rendőrök egy 59 éves dunaharaszti férfi ellen, mert letörte a sorompót és elhajtott.

A nyomozás adatai szerint a dunaharaszti férfi 2018. május 31-én 7 óra 55 perckor egy menetrend szerinti autóbusszal közlekedett Szigethalom, Mű úton Taksony irányából Halásztelek irányába.

Amikor a Mű út és Csonka János utca kereszteződésében lévő vasúti átjáróhoz ért, az ott kihelyezett fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott, ahol a félsorompó csapórúdja rázáródott az autóbusz tetejére, majd letört. Ezt követően a férfi megállás és adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset során személyi sérülés nem történt. A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki – írja a police.hu.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az 59 éves férfi ellen a vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

Kiemelt kép: police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!