A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség gyanúja miatt folytat nyomozást a fenti képen látható egyik ismeretlen tettes ellen. A bűncselekmény pénteken történt, a felvételt vasárnap hozta nyilvánosságra a rendőrség.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyik férfi 2019. február 9-én 15 óra 45 perc körül Budapest VIII. kerületében, a Könyves Kálmán körúton, a Hidegkúti Nándor Stadion előtti villamosmegállóban álló 1-es villamos ablakát betörte, ezalatt társa egy utast megütött.

Kapcsolódó cikk: Ilyen az, amikor a kis Peugeot elkapja a villamos – Fotók!

Az elkövetőkről kamerafelvétel készült. Az egyik elkövető 30-35 év körüli, 180-185 cm magas, körszakállas férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötét nadrágot, sötét kabátot és sapkát viselt, melyeken fehér csík látható.

Kapcsolódó cikk: Videó a villamoson injekciós tűvel támadó férfiról

Társa 25-30 év körüli 170-175 cm magas, férfi, aki fehér talpú fekete sportcipőt, fekete nadrágot és fekete kabátot viselt, melynek kar részén sárga csík látható.

Kapcsolódó cikk: A sunyi tolvaj a villamoson! Nagyon figyelj, ha tömegközlekedsz a városban! – VIDEÓ

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén – írja a Police.hu.