Sztáresküvő az agglomerációban! A polgári szertartást Érden tartották, ahol csak a legközelebbi családtagok és tanú voltak jelen. Az esküvői tortát pedig a vőlegény személyesen készítette.

A TV2 műsorvezetőjére egy igazán édes helyen talált rá a szerelem. Cukrászati tanulmányai gyakorlati helyén ismerkedett meg jelenlegi férjével. Liptai Claudia férje a híres érdi Pataki cukrászda egyik tulajdonosa.

Pataki Ádám nagyszülei Tápiógyörgyén üzemeltettek egy kis presszót, innen indult a családi vállalkozás. 1973-ban alapította édesapja Érden a Pataki Cukrászdát, amely mai napig a környék legnépszerűbb süteményezője.

Liptai Claudia és Pataki Ádám közös gyereke, Marcell Ádám 2016-ban született és ha annyira rajong majd az édességekért, mint az anyukája és apukája családja, akkor egészen biztosan a híres Pataki család negyedik generációjában is lesz cukrász.

Kiemelt kép: illusztráció


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!