A két férfit akkor érték tetten, amikor megpróbáltak ellopni egy gépkocsit Újbudáról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 45 éves Cs. László és a 24 éves K. Richárd ellen.

A két budapesti férfi 2018. november 14-én hajnali 4 óra 30 perckor Budapesten a XI. kerületi Dayka Gábor utcában feltört és megpróbált beindítani egy autót.

A BRFK Gépjármű Bűnözés Elleni Osztály nyomozói akkor érték tetten őket, amikor az idősebbik férfi beült a kocsiba. Cs. Lászlót a helyszínen elfogták. K. Richárd futva menekült, és közben egy kukába dobta a kabátját és eldobálta azokat az eszközöket, amiket az autó feltöréséhez használt. A fiatalabb férfit pár utcával távolabb fogták el a nyomozók.

Az eljárás során kiderült, hogy Cs. László ugyanezen a napon 1 óra 45 perckor a XVII. kerületben megkísérelt ellopni egy másik autót is. Azonban miután letörte a gépjármű kilincsét, megzavarták, ezért elmenekült a helyszínről, otthagyva a megrongált kocsit.

Mindkét férfit őrizetbe vették és letartóztatták. Itt a videó az akcióról:

Kiemelt kép: Police.hu


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!