Lövöldözés volt szerda este fél 8 körül a fővárosi Teréz körút és Aradi utca sarkán. A nagy erőkkel kivonuló rendőrség jelenleg is igazoltatásokat végez.

Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a kimagasló jutalékod! A részletekért kattints ide!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén az Indexnek meg is erősítették, hogy jelenleg rendőri intézkedés zajlik a helyszínen, a részletekről későbbre ígértek tájékoztatást.

Azt azonban fontosnak tartották kiemelni, hogy a rendelkezésre álló információk szerint jelenleg nincs éles lőfegyver a helyszínen, úgy néz ki, egy gáz-riasztó-pisztolyról lehet szó.

A Népszava szerint a feltételezett gyanúsítottakat még a helyszínen elfogták, tudósítójuk szerint pedig a rendőrök kést is emlegettek. A lap munkatársai videót is készítettek a helyszínen, ezt a cikkünk alján lehet megnézni.

Az Index olvasója arról számolt be, hogy 19 óra 20 perc környékén fordult az Aradi utcából a Teréz körútra az Eötvös utca felől gyalogosan. A sarkon egy férfi ordibált a körút túloldalára, hogy „gyere át” meg „rád verek” és hasonló fenyegetések. Ezt követően továbbhaladó olvasónk két dörrenést hallott és visszanézve annyit látott, a járdán futottak az emberek a Nyugati pályaudvar felé.

Egy szemtanú az Indexnek azt mondta, hogy egy csapat összeszólalkozott egy közteres férfival, ebből lett dulakodás, és szerinte a közteres lőtt a fegyverrel.

Rablás és kézigránát robbantás a Tesco parkolójában – hamarosan ítélethirdetés lesz

Kiemelt kép: A Népszava helyszínen készített videójának részlete


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!