Egyetlen szót sem szólt rendőrségi kihallgatásakor a soroksári futó nő megölésével gyanúsított R. Szilveszter. A férfit lebukása óta először tegnap próbálták szóra bírni a nyomozók, ő azonban nem tett vallomást.

Hiába nem beszél a bűncselekményről R. Szilveszter, mégis újabb részletek derülnek ki a kegyetlen gyilkosságról.

A Blikk információi szerint a férfi egy kerékpárral elütötte a futásba belefeledkezett Krisztinát, majd a komoly sérülések miatt földre került nőt behúzta a bokrok közé.

Nagy valószínűséggel már korábban kinézte magának áldozatát, és biciklin ülve lesben állt, várta, mikor fut arra az édesanya, hogy lecsaphasson rá.

Krisztina napi rendszerességgel futott azon az útvonalon, ezért a hajléktalanként ott csövező R. pontosan megfigyelhette útvonalát. A támadás egy olyan helyen történt, ahol csak nagyon kevesen mozognak, házak pedig egyáltalán nincsenek.

Korábbi cikkeink a témában:

Kegyetlen gyilkos

Itt a Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon is megírtuk, hogy a Soroksáron futó nőt a támadója lemeztelenítette, speciális matrózcsomókat használva megkötözte, brutálisan megverte, megbecstelenítette, majd megfojtotta. Most elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra annak a férfinak a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő volt a gyilkos. A végzés nem jogerős – közölte a Fővárosi Törvényszék.

Kiemelt kép: illusztráció