Balesetek napja volt a hétfő az M5-ösön az agglomerációban. Reggel és délelőtt is több baleset történt a Budapesthez közeli szakaszon, a Katasztrófavédelem friss fotókat küldött szerkesztőségünknek, ezeket közöljük.

Három kamion ütközött össze hétfőn reggel az M5-ös autópálya 32-es kilométerénél. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört teherautók forgalmi akadályt okoztak.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál elődje, a Budapest Környéke című újság 100 évvel ezelőtt már ismert kiadvány volt az agglomerációban. A cikkeinket havonta 300 ezer alkalommal olvassák el itt az interneten. Köszönjük, hogy te is itt vagy!

Délelőtt két kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 31-es kilométerénél. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört teherautók forgalmi akadályt okoztak.A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Tartályos teherautó és egy kamion ütközött össze szintén  délelőtt az M5-ös autópálya 44-es kilométerénél, Pusztavacs közelében. Az ütközés következtében a teherautóba egy ember beszorult, az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A dabasi és a monori hivatásos tűzoltók száz méteres sugarú körben lezárták a területet, biztonsági zónát jelöltek ki, majd feszítővágó segítségével kiszabadították a roncsba szorult embert, de sajnos az életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen elhunyt – mondta portálunknak Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

A tűzoltók a fővárosi katasztrófavédelmi mobil labor segítségével a tartályos tehergépkocsit átvizsgálták, szivárgást nem tapasztaltak, a lezárást feloldották. A műszaki mentés ideje alatt lezárták az autópálya érintett szakaszát, a forgalom tereléséről gondoskodtak.

Fotók: Katasztrófavédelem


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!